Локомотив Пловдив разби ЦСКА като гост

Двубоят на стадион "Българска армия" стартира с огромен заряд
Обновена: 31 окт 2021 18:45 | 31 окт 2021 18:39, Веселина Йорданова
63
Локомотив Пловдив разби ЦСКА като гост
Снимка: БГНЕС

Локомотив Пловдив сензационно разби ЦСКА с 3:1 като гост в среща от 13-ия кръг на efbet Лига.

Още по темата
Двубоят на стадион "Българска армия" стартира с огромен заряд заради здравото меле, което си спретнаха фенове на двата клуба преди първия съдийски сигнал.

Големият герой на терена се оказа нападателят на "смърфовете" Георги Минчев, избухнал с хеттрик в рамките на 17 минути след почивката. Той се разписа в 49-ата, 55-ата и 66-ата минута.

Продължението четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Локомотив ПловдивЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
Заглавието е сбъркано,трябва да бъде, "Локомотив"гази литекс,тройчо си тръгна от литекс,към Кказахстан.
44
1
 
9
 
! Отговори
Тройчо преди 2 години
Тройчо Младенов, очевидно не може да избяга от името си... Да му пожелаем още по-големи успехи !!!
43
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на фона на условието с което е назначен Младенов, успешно представяне в евротурнирите и съответните пари които идват от това, нормално е един профукан мач преди мачА в четвъртък в Украина. Леффски да не са цъфнали със Стоилов. Със селските бекове 7 на 1, с морето срам.
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тройка за Тройчо!
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на 6,00 коефициент и на мене ще ми се услади.....
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
крайно време е литекс да имат алея на славата като първи със отпечатък да е тройчо но то е малко спорно защото някой фенове ще оспорват защо тройчо а да не е петорчо или шесторчо абе големи спорове ще има между оранжевите фенове
39
2
 
8
 
! Отговори
Бате Тройчо преди 2 години
Съдията е виновен!
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Григор ди остана едно наистина дребно човече.
37
2
 
13
 
! Отговори
До 42 Калоян преди 2 години
С две думи-пред УЕФА са си Литекс.Тука са си --цска минус-(София).
36
2
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 2 години
В това припознаване се съдържа и отговорът на въпроса на Стойчо Младенов "Защо няма публика на мачовете ни?". Просто е - не всеки провидя в припознаването моралек акт. И още нещо. "Преживяхме свинщината с Литекс" не е моя реплика. Би ли ми отговорил какво имаха предвид Анималите, когато я казаха пред бай Цецо Найденов, цесекарю? Благодаря предварително.
35
2
 
9
 
! Отговори
До Калоян преди 2 години
Мачът с Ливърпул в София се игра на една врата.Нали се сещаш на коя.Луд късмет и пияният Брус Гробелар.С Байерн цска игра ...18минути, и свършиха...после ги насметоха.На реванша -трагедия.Били отстранили Нотингам.Отбор нямаш нищо общо с отбора спечелил КЕШ.
34
3
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 2 години
Единственото ясно нещо е, че адвокатите на св. Григан твърдят пред УЕФА, че това е "ребрандиран Литекс с комерсиална цел", а пред феновете пеят друга песен, която не е Люлякови нощи. ЦСКА, или по точно припознаването на Литекс, бе спазарено в затвора от наркоразпространителя и убиец на пътя - Животното, и Гриша Ганчев. ЦЕЛИЯТ ОТБОР НА ЛИТЕКС се премести в София. Целият, човече, барабар с чистачките. И рече убиецът - това ще бъде ЦСКА, а ти се съгласи? А какви са Левски? НЕ СА критерий.
33
8
 
4
 
! Отговори
БОТЕВ ПД преди 2 години
ЛОКОТО СА МНОГО СТРАХЛИВИ. ЛАЕХА СРЕЩУ ХОРАТА В СЕКТОР "А" И ВЪРТЯХА КОЛАНИ, АМА КАТО ДОЙДОХА ТИЯ ОТ СЕКТОР "Г", НЕ ПОСМЯХА ДА СЛЯЗАТ НА ПИСТАТА ТАМ ДА СЕ ПРАВЯТ НА МЪЖЕ!!! НЯКОИ ЧОРБАРИ ДАЖЕ ВЛЯЗОХА ВЪВ СЕКТОРА ИМ С ТУПАНИЦИ, А БУФЕРИТЕ СЕ ЗАЛОСТИХА ВЪТРЕ И НЕ СИ И ПОМИСЛИХА ВЕЧЕ ЗА ДИРЕКТЕН КОНТАКТ!!! САМО ПОЛИЦИЯТА ГИ СПАСИ!!!
32
2
 
4
 
! Отговори
Цесекар преди 2 години
До Калоян 39Не си ти човекът, който ще определя какъв съм аз. Кой играе на Армията УЕФА ясно го каза. И Левски не е автентичния още от 1992 г, но това не пречи новия 1914 да бъде обичан и подкрепян от онези, които са били на стадиона на големите мачове срещу Барселона и Аякс.
31
3
 
7
 
! Отговори
Калоян преди 2 години
До цесекаря, който е гледал ЦСКА срещу Ливърпул, Байерн, както и 90% от мачовете на този отбор - не те ли е срам да говориш за онзи велик отбор така, все едно има нещо общо с това, което сега е на Армията? Бодура и Занев капитани, Манолев легенда, Недялков и Деспода предатели, Григан собственик, Стойкас шефче... Не осъзнавате ли, че гореизброеното НЕ Е ЦСКА, а Литекс? Повтарям - ЛИТЕКС! Така че не си припомняй мачовете с Ливърпул, а тези с Видзев, приятелю, защото ти не си цесекар, а припознавач
30
2
 
10
 
! Отговори
Божинката преди 2 години
Труп, труп, трепни...
29
2
 
18
 
! Отговори
Цесекар преди 2 години
Истината е, че Стойчо е един посредствен и вече изчерпан треньор. Откак е дошъл отборът с всеки изминал мач е все по-зле. Нищо смислено, нищо комбинативно, изритани напред топки и там каквото стане. Бил съм на мачовете с Ливърпул, с Байерн, с Нотингам, с Реал Сосиедад, с Рода и много други. Претендирам, че съм гледал 90% от мачовете на ЦСКА. Не си спомням по-безпомощен, по-безидеен, по-жалък отбор за толкова дълго време. И това е повече от десет мача.
28
5
 
7
 
! Отговори
2 СИМВОЛА НА ДС/БКП преди 2 години
ЦСКА - СЪРП....... ЛЕВСКИ-ЧУК....... СЪРП & ЧУК=ДС/БКП.....ЗАТОВА НЯМА ФУТБОЛ В БГ.!!
27
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Когато символът на комунизма --ЦСКА,с червената звезда,пада,е радост за всички свободномислещи хора.
26
2
 
21
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.